Over

Een kennismaking met…

 

Hallo!

Ik ben Chabeli Gooren, het gezicht achter (be)GAAF(d)! Hoogbegaafdheid speelt een belangrijke rol in mijn leven. Als ervaringsdeskundige en als moeder van (hoog)begaafde kinderen heb ik dagelijks met (hoog)begaafdheid te maken. Zelf heb ik op latere leeftijd pas ontdekt hoogbegaafd te zijn, toen duidelijk begon te worden dat mijn oudste kind wel een hele grote ontwikkelingsvoorsprong had. Na een lange zoektocht op werkgebied en diverse studies, ontdekte ik uiteindelijk mijn passie: het werken met (hoog)begaafde kinderen en hun omgeving.

 

Welke kennis en ervaring draag ik mee?

Ik ben afgestudeerd in de psychologie en criminologie en heb aanvullende opleidingen tot Kindercoach en Specialist Hoogbegaafdheid (ECHA) afgerond. Ik heb een aantal jaren als analist en beleidsadviseur gewerkt bij politie en gemeente, waar ik o.a. betrokken ben geweest bij het doorontwikkelen van de koppeling tussen zorg en onderwijs, het CJG en de jeugdgezondheidszorg. Ook ben ik een aantal jaren lid en voorzitter geweest van oudercommissies en (G)MR.
In 2013 ben ik gestart met het bundelen van mijn kennis, ervaring en passie in mijn eigen bedrijf: (be)GAAF(d)!

Ik ben open, enthousiast, gedreven en flexibel. Ik voel een sterke drive om ouders en kinderen te helpen leren omgaan met (hoog)begaafdheid en dit een plek in hun leven te geven. Elk kind verdient het om op te kunnen groeien tot een gelukkig mens, die al zijn mogelijkheden en capaciteiten weet te ontwikkelen en benutten. Ik help graag mee in dit groeiproces!

 

Expertisegebieden
(Thuis)onderwijs & leren, Signaleren (hoog)begaafdheid, Jonge kinderen (peuters & kleuters), Ouderschap, en Extreem hoogbegaafdheid (145+).

Levensfilosofie
Ik benader het leven en het ouderschap vooral vanuit een holistisch/pacifistische richting, met nadruk op Natuurlijk en Onvoorwaardelijk Ouderschap, Geweldloze communicatie en Whole Life Unschooling.